Creative moment ☀️☕️

Blog - Creative moment

Jeg har opdaget, at jeg får de fleste af mine ideer om morgenen. Det udnytter jeg, når jeg har tid, ved bevidst ved at placere mig i inspirerende og rolige omgivelser et par timer. Jeg har altid gang i en masse små blokke, hvor jeg propper mine tanker og ideer ind i. Jeg prøver at dele det lidt struktureret op, fx i hvad der hører til mit faste arbejde, mit eget firma, privatliv og ‘det løse’. Det bygger lidt på mit eget ‘livshjul’, som jeg prøver, at udvikle mig indenfor. Det lykkes ikke helt for mig, at holde strukturen, men det er også okay. Det vigtigste er jo alligevel ideerne og tankerne ?
Hvornår er du kreativ, og hvordan iscenesætter du dine egne ‘creative moments’? ?

‪#‎Cockpittet‬ ‪#‎TheLeadersChoice‬ ‪#‎YouCanDoit‬ ‪#‎creativemoment