Det er vigtigt at have drømme!

Det kan være drømme om små ting, som relativ let kan opnås.
De store drømme er straks lidt vanskeligere, at håndtere. Fordi de ofte kræver, at vi forandrer noget i den måde, vi lever vores liv på. Det kan være alt lige fra at ændre vaner, vi ikke ønsker at holde fast i længere, til at bytte store ‘ting’ ud i livet, som giver os et helt andet liv.

Hvad afholder os fra at gøre drømme til virkelighed? Usikkerheden om vi lykkes? At vi skal give afkald på noget, som vi har accepteret som “godt nok” (og vi ved jo hvad vi har, men ikke hvad vi får…). Det hårde arbejde, der som regel følger med at udleve en drøm? ?

Hvad får vi, når vi IKKE vælger at opfylde vores drømme? Et “godt nok” liv? Et liv i “Komfort Cellen” uden passion?

Har du en drøm, som du ikke er begyndt at udleve endnu?

Blog - Dreaming

Det er et – drøn irriterende – faktum, at vi kun er en beslutning fra at begynde at leve vores drømme!! ?

‪#‎cockpittet‬ ‪#‎ledelsemedhøjde‬ ‪#‎itsyourchoice‬ ‪#‎YouCanDoit