BAG PYNTEN

NU ER DEN HER! 😀

Min bog “Bag pynten” er netop landet og de første bestillinger er allerede på vej ud til nogle af jer.

“Bag pynten” er en spirituel og filosofisk fortælling om en mands rejse tilbage til livet efter det væltede ham fuldstændig omkuld. Og en fortælling om at finde livskraften igen når det synes allermest umuligt.

Som læser kommer du med ud på en rejse langt ud i universet og helt ind i sjælen. Undervejs vil du nemlig sammen med fortællingens hovedperson stoppe op og opleve lidt af den visdom, som findes derude i universet. En visdom som vi kan hente, når vi lærer at være helt stille og lytter til naturen. “Bag pynten” er også en filosofisk rejse, hvor fantasi møder virkelighed og hvor mystik udfordrer logik og naturlove.

“Bag pynten” kan læses på en togrejse fra Aarhus til København, men for den mere reflekterende læser vil det nok også kræve en returrejse.

Bogen forhandler jeg gennem mit firma og forlag COCKPITTET 🌀 og du kan bestille den på lars@baehrenz.dk.

🌞 SOMMERTILBUD! 🌞
Prisen for bogen er her i sommerferien kun kr. 62,50 (efter 15/8 kr. 79,-) plus evt. forsendelse på kr. 50,- med PostNord…
Priserne er inkl. moms. Betaling kan ske på MobilePay eller gennem bankoverførsel.

🌀❤️🌟