FLY FOR KIDS

Alt for mange børn kæmper hårde personlige kampe. Det er kampe mod angst, lavt selvværd, sygdomme, mobning, stress, ensomhed og mange andre ting. Det er også kampe som er afsindigt hårde for det enkelte barn og det virker totalt uretfærdigt, at de så tidligt i livet skal stå med så store udfordringer! 
Jeg har, som så mange andre, selv kæmpet hårde kampe. Jeg har også vundet nogle af de helt afgørende kampe og opnået det, jeg har drømt allermest om, nemlig at blive pilot. 
Os der flyver flyvemaskine, hvad enten det er som mekaniker, redder, pilot, observatør eller noget andet og hvad enten vi flyver helikopter, varmluftsballon, passagerfly, jagerfly eller hangglider, ved hvad det vil sige, at nå en livsdrøm og hvilken benhård indsats der ofte ligger bagved. Vi ved også hvilke ressourcer, vi har fået til at kæmpe nye kampe med gennem den indsats. Det er menneskelige ressourcer, som vi også kan bruge til at hjælpe andre med og de første må være vores børn! 
FLY FOR KIDS er et projekt, hvor vi der udlever drømmen om at flyve, kan støtte børn der kæmper for en ny chance i livet. Om du flyver svævefly eller rumraket, papirflyver eller drage, så kan du bidrage til at give børn et kærligt løft, så også de bliver ressourcestærke mennesker, der kan udleve deres egne store drømme.


Projektet er endnu i sin spæde begyndelse, men følg med på siden her og se hvordan og med hvad du kan støtte. Jeg arbejder lige nu på nogle konkrete ideer:
– Salg af merchandises som fx nøgleringe, stof- og klistermærker og drager med FLY FOR KIDS logo: den unge fugl Phønix.

– Et PR-fremstød for projektet, hvor den unge fugl Phønix bliver sendt en tur jorden rundt i cockpittet i så mange fly som muligt.

– En indsamling; i år til støtte for de 750 børn, der hvert år får et ophold på et af Julemærkehjemmene.

– Events og aktiviteter der støtter børnene direkte i de kampe de kæmper.

FLY FOR KIDS – Et projekt, som støtter børn og unge, der kæmper for en ny chance i livet.
Happy Landing!

Lars Bæhrenz