SKAB BÆREDYGTIGE ARBEJDSKULTURER

WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020. Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt pga. psykisk dårligt arbejdsmiljø. Mindst 250.000 danskere lider af alvorlig stress og en halv million føler sig udbrændte på jobbet.

Jagten på sorte tal og “Den store præstation” har hånd i hånd med groteske måle- og kontrolsystemer skabt syge kulturer på private og offentlige arbejdspladser. Og det spreder sig længere ud end det; det har også fundet ind i vores skoler og uddannelsesinstitutioner. Ja faktisk helt ind i vores private liv.

Vi ved det jo godt, ikk’? Men mange oplever sikkert også, at det er blevet så omfattende og uoverskueligt, at der ikke er nogen vej ud af det. Vi ved også godt at “effektiviseringer” ikke længere har noget at gøre med at arbejde smartere. Det handler kun om at spare og skære længere ind end til benet. 


Alt dette er desværre hverdag for rigtig mange mennesker! Og det kan vi simpelthen ikke være bekendt!

Vi kan gøre det bedre! Og hvis vi kan, så skal vi også! Vi kan blandt andet gøre det gennem god ledelse, der skaber bæredygtige arbejdskulturer, hvor mennesker oplever balance og flow, og får energi af at gå på arbejde.

Det er min mission med COCKPITTET ?